iStock_000013555121Large.jpg
kapszulas_kavefozo.png

Újévi fogadalom...

2021-ben
minőségi kávét iszom!

TATA Kapszulás kávéfőzők
Most ajándék 150 db. kapszulával

Holidays are coming

Készüljünk együtt
az ünnepekre

Legyen szó akár a kedvesedről, egy családtagodról vagy egy barátról, mindíg fejtörést okoz az ajándék vásárlás. Ne is keress tovább. Rendelj a webshopból ajándékba extra minőségű szemes vagy darált kávéink közül. 

Most karácsonyi akcióban a TATA kávéfőző mellé 150db kapszulát adunk ajándékba. 

Üdvözöli Önt a Mokador Hungary!

Az olasz MOKADOR márka, negyven éve egyet jelent a kiváló minőségű kávéval világszerte.
Magyarországra 2010-ben érkezett el a MOKADOR, és vált a fogyasztók egyik kedvencévé otthon, irodákban, éttermekben és kávézókban.

 

A cég alapítója, Domenico Castellari számtalan utazás és kóstolás során talált rá a világban a legtökéletesebb kávé-termőhelyekre. A kiváló alapanyagot az olaszországi központban aprólékos kézi munkával válogatják, saját recept alapján keverik és pörkölik, majd úgy hűtik és csomagolják, hogy kifogástalanul megőrizze a minőségét egészen az elkészítés és fogyasztás pillanatáig.

 

A MOKADOR a kiváló olasz minőség megtestesítője. Kóstolja meg Ön is otthonában, munkahelyén, vagy ajánlja vendégeinek az Ön által vezetett kávézóban, étteremben.

Tökéletes aroma,
Tökéletes élmény

Ízvilág

Szenvedélyünk a kávé: legyen szó akár otthoni, irodai vagy éttermi kávéfogyasztásról, célunk, hogy minden egyes csésze MOKADOR kávé tökéletes élményt nyújtson.

Ismerje meg, próbálja ki Ön is a MOKADOR prémium kávékínálatát, és legyen a törzsvásárlónk vagy viszonteladónk. Megrendeléseit kedvező feltételekkel, rövid határidőre házhozszállítjuk.

Mitől ilyen finom?

Hogyan készül?

A MOKADOR egyedi kávékeverékei a cég faenzai pörkölőüzemének büszkeségei. Összetevőik állandósága világszerte bármikor felismerhetővé teszi kávéinkat, s ezt folyamatos, szigorú minőségellenőrzéssel biztosítjuk.  

 

A MOKADOR márkanév valamennyi fogyasztónk számára egyet jelent a kimagasló minőséggel.

 

Keresse a MOKADOR egyedi kávéit a Mokador logóval ellátott kávézókban és éttermekben!

 

Minden MOKADOR szemes kávé KOSHER pecsétes kávé és megfelel a KOSHER termék-előírásoknak.

Melyiket válasszam?

Szemes kávé

A MOKADOR a világ legjobb termőhelyeiről szerzi be a kávét.

 

A lágy, krémes és édes ízvilágú arabica kávészemeket Kolumbia, Guatemala és Costa Rica magashegyi ültetvényeiről, az erőteljesebb és testesebb ízű robusta kávébabot pedig afrikai és ázsiai termőhelyekről válogatjuk.

 

A zöld kávé pörkölésénél végig jelen vagyunk és ellenőrizzük a teljes folyamatot. A pörkölés 210-230 Celsius fok között történik, majd a kávészemeket levegővel hűtjük le, összeállítjuk a kávékeveréket és 10-15 napig érleljük speciális tárolókonténerekben. A kifogástalan minőséget a vákuumcsomagolás garantálja, így a kávé tökéletes állapotban jut el az Ön csészéjébe.  

Kapszulás kávék

Fontos a kényelem?

MyMokador kapszulákat és kávégépeket szabadalom védi, amely biztosítja egyedülálló státuszukat. Ez a szabadalom garantálja azt is, hogy a kapszulák tartalma tökéletesen oldódjon forró italainkban, és minden csésze kávé minősége egyformán kifogástalan legyen.

Minden egyes kapszulát szigorú ellenőrzés mellett, speciális körülmények között csomagolnak, hogy a termékek aromáját és frissességét megőrizzék egészen a fogyasztás pillanatáig. A MOKADOR a teljes kapszulás termékpaletta gyártását és csomagolását saját gépsorain végzi, így végig kézben tartva a minőségellenőrzést.

GYERE ÉS MONDD,

HOGY SZIA!

like-olj minket Facebookon :-)

© 2020 by Mokador Hungary.