GMM - Gran Miscela

A GMM cégünk "zászlóshajó" kávé keveréke ahol a kifinomult izlésvilág a garancia a gyümölcsös ízharmóniára és a sűrű mogyoróbarna krémre. Ez a keverék excluzívan a karos gépekhez lett tervezve. 

 

Összetétele nagyrészt a legértékesebb közép és Dél-Amerikai Arabica kávé-fajták  és Robusta fajok tökéletes harmóniája, melyek együttesen adják a tökéletes testes presszó kávét. Az ízek harmoniája, a gazdag aroma, a vastag és tartós krém,valamint a kíváló utóíz, az arabica gyümölcsössége, a kiváló olasz pereszzó jellegzetességei mind-mind megjelenik a csészében. 

Fogyasztását ajánljuk: 

Florita

Erőteljes aroma és bársonyos krémesség jellemzi ezt a kávékeveréket. 

 

Szigorúan ellenőrzött, díjnyertes Közép- és Dél-Amerikai Arabica és Robusta kávék 70-30%-os keveréke, melyek garantálják a kiváló olasz presszó minőségét.

 

Sötét mogyorószínű, hosszan tartó, bársonyos krém, erőteljes ízvilág, telt kerek

íz, átható aroma, édeskés utóíz és virágillat jellemzi ezt a különleges kávét.

Fogyasztását ajánljuk:

BRIO

Kíváló krémesség, szirupos megjelenés erőteljes aroma.

 

Szigorúan ellenőrzött, díjnyertes Közép- és Dél-Amerikai Arabica és Robusta kávék 60-40%-os keverék, melyek garantálják a kiváló olasz presszó minőségét. A

Vastag, sötét mogyorószínű, hosszan tartó krém, erőteljes ízvilág, telt kerek

íz jellemzi ezt a különleges kávét. Kifejezetten BAR/HORECA rendszerre tervezve.

Vásárolható 1Kg és 0,5Kg kiszerelésben.

Fogyasztását ajánljuk:

HUE HUETENANGO

2015 évi díjnyertes kávé, melyet a világ legjobb kávéi közé sorolnak.

 

A guatemalai HUEHUETENANGO város környékéről származik, amely a tengerszint felett 3.500 méterrel a legtökéletesebb környezetet biztosítja az arabica kávénak. Erre a kávéra jellemző a jellegzetesen könnyed és frissítő ízvilág és az alacsony koffeintartalom. Tetején jellegzetes, vastag, bársonyos, világosbarna színű, majdnem csíkos krém képződik. Gyümölcsös ízvilága emlékeztet a citrusok ízére, különösen a narancs, citrom és lime aromáira. Természetes emésztés-elősegítő hatása révén méltó befejezése lehet egy gazdag húsos vagy halas fogásokkal teli étkezésnek, de kiválóan érvényesül egy krémes desszert után is. (100%)

Fogyasztását ajánljuk:

© 2020 by Mokador Hungary.